Te Huur

Chalet “Heideroos” is een ruim chalet geschikt tot een gezelschap van  max. 8 personen.

In de chalet zijn 2 slaapkamers ( 1 kamer met 2x 1 persoonsbed  en 1 kamer met 2 persoonsbed), voldoende kastruimte aanwezig. Daarnaast bevind zich de badkamer met douche, wastafel en toilet.  In de woonkamer ( die voorzien is van airco! ) vindt u de open keuken met ruime eethoek. De zithoek heeft een bank en 3 fauteuils en openslaande deuren die toegang geeft tot het terras. Buiten op het terras kunt u heerlijk onder de veranda in de luxe tuinset van de rust en de natuur genieten. Naast de veranda is er nog een overkapping waar u de fietsen kunt stallen en daarachter vindt u het geïsoleerde tuinhuisje met nog eens 4 slaapplaatsen ( 2x stapelbed). U kunt 1 auto bij het chalet parkeren, verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid buiten het park.

Het park bevind zich direct aan de prachtige elspeter heide. De kroondomeinen, paleis het Loo en kasteel Staverden zijn met de fiets goed aan te rijden. Het park is erg rustig. Zondagsrust is in het parkreglement opgenomen. Verhuur aan groepen onder de 30 jaar is i.v.m. het rustige karakter van het park niet toegestaan.

Let op : U moet zelf voor beddengoed, handdoeken/theedoeken  zorgen ( dekbedden en kussens zijn uiteraard aanwezig) en het chalet dient schoon achter gelaten te worden.

Huurprijs : € 635,- per week all-in.

Voor meer informatie en/of reserveringen bel met Gijs ; 06 13511616 ( niet op zondag )

Neem contact op

Heeft u nog vragen betreffende de verkoop van chalets op ons park? Bel ons of stuur een e-mail.