VERKOCHT: chalet

Mooi ruim chalet van  4 x 10 m op een perceel van ca. 150m2. Bouwjaar 2003.

Indeling en omschrijving:
Bij binnenkomst heeft u aan de rechterzijde toegang tot een ruime opbergruimte, daarnaast 1 grote slaapkamer met vaste opbergkasten.
Direct aan de linkerzijde een nette keuken met gasfornuis en afzuigkap en voldoende opbergmogelijkheden in de keukenkastjes.Tegenover de keuken betreedt u een ruime badkamer die voorzien is van toilet, wastafel en ruime douchecabine.
Vanuit de keuken komt u in de woon/eetkamer, deze heeft veel lichtinval door een grote raampartij aan de voorzijde en openslaande deuren aan de terras- zijde.
Het chalet is (bijna geheel) voorzien van kunststof draai-kiepramen met horren.

Verwarming middels een (propaan)gaskachel.
Op de vloer ligt mooi en praktisch laminaat.

De buitenzijde is van zandkleurig canexel. Op een van de foto’s kunt u zien dat de onderste plank van het chalet (aan de zon / terras zijde) vervangen moet worden (hiervoor hebben wij evt een betrouwbaar adres voor u, ook is de eigenaar bereid om dit te laten repareren).
Op het perceel is verder een schuurtje en een parkeerplaats aanwezig. Het schuurtje is recent geschilderd. Buitenkraantje aanwezig.
Zowel het terras voor het chalet als naast het chalet ligt mooi beschut en biedt veel privacy. Het is vrijwel altijd mogelijk om zowel een zon- als een schaduwplekje te vinden.

U kunt het gehele jaar recreëren in deze mooie chalet!

Contact en prijsinformatie:
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u bellen/whatsappen met de eigenaar van het park ; 06-36143111 of mail naar chaletparkdeheidebloem@gmail.com
De vraagprijs voor het chalet is € 29.500,-
Overdracht kan per direct plaatsvinden.

VERKOCHT

Neem contact op

Heeft u nog vragen betreffende de verkoop van chalets op ons park? Bel ons of stuur een e-mail.