Te huur

Te huur voor korte ( minimaal 1 week ) of langere vakantieperiode;

Chalet “t Winterkoninkje” staat op een prachtig ruime kavel aan de rand van het park met uitzicht over het weiland   ( waar regelmatig koeien grazen ).

Vanuit de hal heeft u toegang tot 2 slaapkamers ( 1 kamer met stapelbed + 1 persoonsbed  en 1 kamer met 2 persoonsbed). Daarnaast bevind zich de badkamer met douche, wastafel en toilet.  In de ruime woonkamer vindt u de open keuken met eethoek. De zithoek heeft een (slaap)bank, tv en 2 fauteuils en schuifdeur die toegang geeft tot het terras. Buiten op het houten verhoogd terras ( tuinset en parasol aanwezig )  kunt u heerlijk van de rust en de natuur genieten.

Het park bevind zich direct aan de prachtige elspeter heide. De kroondomeinen, paleis het Loo en kasteel Staverden zijn met de fiets goed aan te rijden. Het park is erg rustig. Zondagsrust is in het parkreglement opgenomen. Verhuur aan groepen onder de 30 jaar is i.v.m. het rustige karakter van het park niet toegestaan.

Let op : U dient zelf voor beddengoed, handdoeken/theedoeken te zorgen ( dekbedden en kussens zijn uiteraard aanwezig). Parkeren bij het chalet is niet mogelijk, er is voldoende gratis parkeergelegenheid buiten het park.

Huurprijs : € 400,- per week. Hoogseizoen (juli en augustus)  €600,- per week.

Voor meer informatie en/of reserveringen kijk op de site www.winter-koninkje.nl of bel met Greet ; 06-48477641

Vraagprijs

Neem contact op

Heeft u nog vragen betreffende de verkoop van chalets op ons park? Bel ons of stuur een e-mail.